Fyon; gemeenschappelijke visie en missie!

Fyon, Fysiotherapie Oost Nederland, is een fysiotherapeutische organisatie met meerdere vestigingen in Oost Nederland. Fyon praktijken hebben een gezamenlijke visie en missie.

Fyon, Samen Sterk in Beweging en Transparante Zorg!


Onze missie:

Klachtenvrij en verantwoord bewegen, belangrijk voor ieder mens.

Bij FYON weten wij hoe belangrijk het is om (pijn)vrij te kunnen bewegen. Ons doel is in samenwerking met u ervoor te zorgen dat u (weer) kunt doen wat u wilt, namelijk: 

Een kwalitatief beter leven, mede door meer te bewegen.

Ons doel is een adequate behandeling volgens de nieuwste inzichten en richtlijnen, zodat u in het dagelijks leven optimaal kunt functioneren.

Tijdens de eerste behandeling, de anamnese, inventariseren we naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Dit is belangrijk zodat we een gerichter onderzoek kunnen doen. Wij kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Door onze behandelingen, adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Onze visie:

Fyon fungeert als een professionele, klantgerichte, innovatieve en laagdrempelige regionale fysiotherapeutische organisatie bij u in de buurt. Met allemaal hoog gekwalificeerde medewerkers met diverse specialismen en ruime openingstijden. Het streven is om alle locaties van Fyon te laten voldoen aan de hoogste criteria met betrekking tot kwaliteit en dit te laten toetsen door een onafhankelijk audit bureau. Hierdoor zijn we een topzorg/ pluspraktijk.

Zowel interne, als externe scholing is een voorwaarde om bij Fyon werkzaam te zijn als fysiotherapeut, om te kunnen garanderen dat we u de beste zorg leveren.

Samen Sterk in Beweging en Transparante Zorg!

neem contact op