Menu extra

Over FYON

FYON: Fysiotherapie Oost Nederland

FYON is een fysiotherapeutische organisatie met meerdere vestigingen in Oost Nederland. We hebben locaties in Albergen, Almelo, Boekelo, Deurningen, Enschede, Geesteren, Glanerbrug, Lonneker, Ootmarsum, Tubbergen en Vasse. Alle FYON-praktijken hebben een gezamenlijke missie en visie: 

FYON: samen sterk in beweging voor gespecialiseerde en transparante zorg op maat.

Onze missie

Ons doel is om er samen met de patiënt voor te zorgen dat de patiënt (weer) kan doen wat hij/zij wil en pijnvrij kan bewegen. Iedere patiënt verdient de zorg die bij hem of haar past en die voldoet aan de nieuwste inzichten en richtlijnen. We hebben alle specialisaties in huis en werken samen met diverse zorgpartners, zodat de patiënt altijd door de juiste behandelaar geholpen kan worden en de best mogelijke zorg krijgt. Een vertrouwelijke setting is daarbij belangrijk, voor zowel onze patiënten als onze medewerkers. Wij vinden dat zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Onze visie

Wij vinden dat zorg transparant, en doelgericht, op maat en persoonlijk hoort te zijn. Ons doel is om de patiënt maximaal te ondersteunen om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te behalen. Zo kunnen we overbehandelingen en onnodige kosten voorkomen. Om te blijven innoveren volgen alle FYON-collega´s zowel interne als externe scholing.

Onze werkwijze

Tijdens de eerste behandeling, de anamnese, inventariseren we naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Dit is belangrijk zodat we een gerichter onderzoek kunnen doen. Wij kijken samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Door onze behandelingen, adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit. 

"Wij, het secretariaat van FYON, heten u van harte welkom bij onze praktijken en streven er naar u zo snel mogelijk in te plannen bij een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in uw klachten. Wij starten bij het secretariaat met de vraag wat we voor u kunnen betekenen, waarna we u onze klant, zullen koppelen aan de therapeut die het best voor uw klacht geschoold is. Daarnaast zullen we uw wens van therapeut natuurlijk altijd respecteren. U wordt warm ontvangen in de weet dat wij u zoveel mogelijk op weg helpen naar een gezond herstel."

Carry Wildenborg, secretaresse bij FYON

Kwaliteit

Het streven is om alle locaties van FYON te laten voldoen aan de hoogste criteria met betrekking tot kwaliteit. Dit laten we toetsen door een onafhankelijk auditbureau. 

Het volgen van zowel interne als externe scholing zijn een voorwaarde om bij FYON werkzaam te zijn als fysiotherapeut. Zo kunnen we garanderen dat we u de beste zorg leveren.

Lees meer over onze deskundigheid en kwaliteit

 

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.