Erica van der Hoek

Specialisatie(s)

Overige taken

  • Partner

  • Vestigingsleider Boekelo

BIG-nummer

39033876804

Fysiotherapeut

Locatie(s)

Stuur Erica een e-mail

Wilt u een afspraak maken?

Over Erica

"Ik ben Erica van der Hoek. Afgestudeerd als fysiotherapeut in 1987. Daarna heb ik in 1992 de haptotherapie opleiding bij het ITH afgerond. Het gevoelsdeel stond hier centraal. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren en tevens bracht het mij ook vele vragen. Dit bracht mij bij het CICO (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling) te Utrecht. Hier werd gewerkt met het energetische deel. Heel interessant maar voor mij was de cirkel nog niet rond. Dit kwam pas jaren later toen ik via een collega de Cranio Sacraal Therapie ontdekte. Hier kwam voor mij alles echt samen. Ik werd er zo blij van dat ik in 2007 deze opleiding heb afgerond bij het Upledger Instituut Nederland. Van daaruit heb ik in de daarop volgende jaren ook viscerale cursussen gevolgd bij het Barral Instituut Nederland, zoals de NSM 1 t/m 4 en de cursus Viscerale Manipulaties 1 t/m 4. Deze cursussen zijn mooie aanvullingen op het cranio werk waarin het aangrijpingspunt hetzelfde is, n.l. de fascie. De fasciën zijn omhullende en verbindende bindweefsel structuren). Kortom het menselijke zijn en het menselijke lijf blijven boeien."

Opleiding:
Upledger Instituut Nederland

Aangesloten bij:
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).
Beroepsvereniging Landelijke Vereniging Natuurkundig Therapeuten (LVNT).

Klachtenregeling:
Alle leden van het LVNT zijn in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) aangesloten bij Stichting Alternatieve en Complementaire Gezondheidszorg (SCAG). 

Heb je een klacht en wordt die in samenspraak met de therapeut niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je jouw klacht schriftelijk indienen bij de vertrouwenspersoon van de LVNT via vertrouwenscommissie@lvnt.nl. Kijk voor meer informatie op de website van de LVNT: www.lvnt.nl/klachten.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.