Menu extra

Laatste nieuws

We kunnen weer (voorzichtig) beginnen!

2 mei 2020

Goed nieuws! Vanaf 4 mei kunnen we - met de nodige voorzorgsmaatregelen - weer voorzichtig beginnen met fysiotherapiebehandelingen op onze locaties. In nauwe samenwerking met o.a. het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM zijn de voorwaarden vastgesteld waaronder we in bepaalde situaties de deuren kunnen openen. Daarbij gaan we met gezond verstand te werk. Dat betekent dat we iedere situatie zorgvuldig beoordelen en dat, hoe graag we ook zouden willen, de groepslessen en cursussen kunnen nog niet van start kunnen gaan.

Beeldbellen en/of persoonlijk contact

In de komende periode hebben we drie mogelijkheden voor individuele therapie:

 1. via beeldbellen
 2. via persoonlijk contact
 3. een combinatie van beide

Welke optie het meest geschikt is, bepaalt de therapeut. De behandelaars nemen hierover zelf contact op met hun cliënten. Daarbij volgen ze een duidelijk protocol om vast te stellen of en zo ja onder welke voorwaarden iemand naar de praktijk kan komen. Ze vragen bijvoorbeeld naar gezondheidsklachten van mensen zelf, maar ook van eventuele gezinsleden. Deze procedure geldt óók voor behandeling aan huis.

Wie een afspraak wil maken vanwege een nieuwe of terugkerende klacht kan contact opnemen met het secretariaat

Veilig naar de fysiotherapeut. Zo gaan we te werk:

Als de therapeut bepaalt dat behandeling in de praktijk mogelijk is, hebben we ons aan een aantal veiligheidsmaatregelen te houden.   

 • Heb je een afspraak, maar krijg je voor die tijd toch last van koorts, keelpijn, hoesten, niezen of andere verkoudheidsklachten? Bel af en kom niet naar de praktijk.
 • Kom zo mogelijk alleen of laat je brengen/halen.
 • Neem je eigen handdoek of laken mee.
 • Ga vooraf thuis naar de wc; bij onze vestigingen zijn de wc's tijdelijk buiten gebruik. 
 • Kom niet te vroeg (max. 5 minuten eerder).
 • Houd 1,5 meter afstand van iedereen in de praktijk, dus ook van de balie.
 • Was na binnenkomst minimaal 20 seconden de handen met zeep.
 • Ga na afloop direct naar huis.

En misschien iets minder gezellig dan je van ons gewend bent: we moeten het tijdelijk zonder koffie, kranten en tijdschriften in de wachtkamer stellen.

Meer weten?

Meer weten over het vervolg van jouw behandeling of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met jouw therapeut of het secretariaat : t. 053 - 700 0000 of info@fyon.nl. Kijk voor alle informatie omtrent corona op www.fyon.nl/coronavirus.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.