Menu extra

Fysiotherapie Hengelo

Voor fysiotherapie in Hengelo kunt u zich wenden tot Fyon. Bij onze fysiotherapeuten kunt u terecht voor een passende en gerichte behandeling. Door onze laagdrempelige uitstraling voelen patiënten zich snel op hun gemak in onze praktijk, zo blijkt uit de reacties die we krijgen. Dat beschouwen wij als een groot compliment. Als u voor fysiotherapie in Hengelo een beroep doet op Fyon, dan wordt u niet op een wachtlijst geplaatst. Wij kunnen u snel behandelen. De fysio hanteert de volgende aanpak. Allereerst wordt een gesprek gevoerd en een lichamelijk onderzoek uitgevoerd om de klachten te lokaliseren. Op basis daarvan wordt een behandelplan gemaakt. De fysiotherapeut maakt gebruik van verschillende middelen: bewegingstherapie, massage en elektrotherapie. Voor fysiotherapie in Hengelo kunt u een beroep doen op Fyon.

Herstelproces

Een goed overleg tussen patiënt en fysiotherapeut is belangrijk voor het herstelproces. Fyon schrijft oefeningen voor. Wij vragen u aan de bel te trekken wanneer iets niet duidelijk is. We houden continu ruggespraak met onze patiënten om te achterhalen of de klachten afnemen, gelijk blijven of juist toenemen. Voor fysiotherapie in Hengelo bent u bij Fyon aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten zijn vakmensen, die adviezen op maat verstrekken. Voor fysiotherapie in Hengelo kunt u terugvallen op Fyon.

Onze fysiotherapeuten leveren optimale kwaliteit en service. Voor fysiotherapie in Hengelo kunt u aankloppen bij Fyon. Wij staan voor:

  • Vakkennis
  • Gespecialiseerde behandelingsmethoden
  • Een persoonlijke benadering

Wilt u meer weten over fysiotherapie in Hengelo, of wilt u meer informatie over Fyon, dan kunt u contact met ons opnemen via tel. (053) 431 32 19. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Realisatie Weland Webdesign | Copyright © 2020 Fyon | Fysiotherapie Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.